You need to enable Javascript to use the website

URL pondok ngalambatkeun anonim

Diwangun pikeun jalma ku jalma-jalma

Ngeunaan

Oh.cc mangrupikeun redirector paningkat URL anonim. Dereferrer link anjeun gampang, ngagabungkeun kana aplikasi anjeun sorangan. Henteu aya statistik, henteu aya log. Privasi anjeun aman.


Naha kuring kedah anonim sareng ngawenangkeun URL kuring?

ô.cc bakal ningkatkeun privasi anjeun ku ngagunakeun referrer kosong (dereferer) pikeun sadaya tautan anu anjeun bieu. Tambihkeun, éta bakal pondokkeun tautan anjeun, sahingga langkung gampang dibagi dina média sosial sareng platform babagi anu sanés. Anjeun tiasa ngarobih url anjeun sareng nangtoskeun waktos kadaluwarsa. Kusabab éta ukur nyimpen tautan anu anjeun hoyong alihan, éta ngamungkinkeun anjeun kanggo ngingetkeun url haratis.


Naon anu langkung dereferer?

Dereferer mangrupikeun téknik pikeun alihan pangguna ka URL khusus tina halaman web. Sacara umum, panyungsi wéb ngirim informasi (kalebet referer) nalika anjeun dialihkeun ka halaman sanés. Peran dereferer nyaéta pikeun nyumputkeun / ngahapus inpormasi anu aya kana halaman wéb anu aya. Upami webmaster badé nganalisa log wéb-Na, éta bakal nunjukkeun URL dereferer sanés URL asli.


Kumaha carana make?

1. Témpél atanapi tulis URL anjeun kana input.
2. Lebetkeun nami adat (opsional).
3. Lebetkeun tanggal kadaluwarsa (opsional).
4. Klik méntas.

Anjeun teras bakal nampi URL énggal anu tiasa Anjeun bagikeun sareng dianggo!

Kumaha cara ngahijikeun kana aplikasi kuring?

Kantun nganggo url https: //ô.cc/? sareng tambahkeun url asli anjeun ka dinya.
https://ô.cc/?http://example.com

Kumaha carana ngingetkeun URL leresna gancang?

Anjeun tiasa shorten sareng anonim URL anjeun leres-gancang sareng super gampang.

- Anjeun nambihan bookmark handap di karesep anjeun.
- Jalankeun ka situs web anu anjeun hoyong shorten
- Pencét kana lagu favorit ku favorit anjeun
- Lajeng!

Séred sareng leupaskeun bookmarklet urang dina toolbar anjeun pikeun otomatis ngahasilkeun url anu pondok bari anjeun napigasi ku klik mouse basajan.

Langkung seueur rinci!

Naha anjeun kedah pondok sareng anonim tumbu anjeun?

Istilah pondok pondok URL di sakitar urang kanggo jaman ayeuna. Kami bahkan moal bakal sadar ayana. Tapi éta ampir di mana waé dina internét. Alesan anu pangheulana kanggo ngahususkeun tautan nyaéta yén éta gampang pikeun émut pikeun jalma anu sigana milari halaman wéb anu aya di internet. Anggap anjeun gaduh panumbu halaman wéb atanapi tautan nuju eusi situs web anjeun dina URL anu sakitu ageung sareng henteu tiasa nyarios sacara lisan.

Anggap https://example.com/5dc1apgeniune anjeun tiasa ningali jinis URL sapertos anjeun nalika anjeun kéngingkeun tautan anu ditiron tina clipboard alat anjeun. Anjeun parantos merhatoskeun yén anjeun henteu gableg nyaritakeun tautan pesen anu resmi ka saha waé.

Anu nyegah anjeun tina léngkah mimiti pamasaran dina publisitas link. Sareng éta mangrupikeun alesan dasar kuring tina paringkat pondok URL anjeun tiasa nampi kamampuan pikeun gaduh ramah lisan sareng gampil maca tautan anu anjeun tiasa ngetik teras gampang bagikeun. Pendita sumber seragam ieu ogé dikenal salaku URL sacara fisik tujuan pikeun eusi khusus dina wéb lega dunya.

Proses ngawarnaan URL dianggo dina cara sapertos kitu tiasa ngirangan jumlah karakter dina tautan tapi can mampuh nungtun pangguna ka arah anu sami.

Tujuanna

Nalika anjeun badé nampi URL anu ageung di payun anjeun, atos hésé pikeun anjeun pikeun nginget-ngeusian sakumna bagian. Dina kasus ieu, paningkat URL ngalaksanakeun damel pikeun anjeun pikeun ngahirupkeun karakter dina URL tapi masih kénéh ngajantenkeun tiasa ngaleungitkeun anjeun nuju eusi anu sami.

Ku migawé sapertos anjeun anjeun bakal ngagaduhan formasi URL anu langkung saé di payuneun anjeun anu badé énget sareng langkung gampang ngetik sareng bagikeun. Beungeutan URL pondokna ogé ngagaduhan kamampuan pikeun numbu sababaraha situs wéb atanapi sababaraha halaman wéb kana hiji URL tunggal.

Kaunggulan

Alesan utama penyebutan URL nyaéta yén éta katingalina rapih sareng ogé langkung gampil sareng tanpa aya kasalahan naon waé tiasa dibagikeun liwat jasa olahtalatah langsung. Éta ogé ngagaduhan sababaraha kaunggulan kaamanan pikeun ngajagi lokasi sareng data sareng ogé ngajantenkeun sato kanggo naon waé aksés anu ngabahayakeun. Panyebrangan URL ogé mempermudah pikeun nyiptakeun kontén pangoptimalna mesin pencari dina internét.

Anggap anjeun gaduh situs blog dimana anjeun ngadamel pariwara pikeun layanan anu béda dimana anjeun badé bagikeun tautan anu béda. Kalayan pondok pondok URL anjeun tiasa kalayan gampang masihan versi pondok sareng URL sareng nambihanana kana kecap konci utama sahingga jalma gampang mampuh milari eusi sareng éta ogé tiasa gampang direngking dina analytics Google.

Kusabab ngagampangkeun tumbu-léngkah anu dibagikeun pamaké tiasa gampang ngahubungkeun sareng ejaan sareng ogé émut ka aranjeunna langkung gampang. Palayanan URL pondokna ogé ngabantosan kapercayaan para nasabah tina situs wéb anjeun. Alesan utama nyaéta ku jalan pondok URL anjeun ngagaduhan URL anu ramah maca anu ogé cekap kalayan uji kebacaan kontén online. Sareng nalika perkawis subfolders atanapi publikasi anjeun ogé tiasa ngagaduhan kasempetan pikeun kéngingkeun tautan anjeun bersih salaku kamungkinan ku anjeun tiasa katingali sakumaha amanah sabab tiasa ka arah poténsial konsumén.

Kusabab ngagampangkeun tumbu-léngkah anu dibagikeun pamaké tiasa gampang ngahubungkeun sareng ejaan sareng ogé émut ka aranjeunna langkung gampang. Palayanan URL pondokna ogé ngabantosan kapercayaan para nasabah tina situs wéb anjeun. Alesan utama nyaéta ku jalan pondok URL anjeun ngagaduhan URL anu ramah maca anu ogé cekap kalayan uji kebacaan kontén online. Sareng nalika perkawis subfolders atanapi publikasi anjeun ogé tiasa ngagaduhan kasempetan pikeun kéngingkeun tautan anjeun bersih salaku kamungkinan ku anjeun tiasa katingali sakumaha amanah sabab tiasa ka arah poténsial konsumén.

Panyebaran URL anonim

URL jinis ieu dasarna nyaéta anu anjeun biasa nyayogikeun layanan dina survey wéb anjeun tanpa ngalacak rinci pasti anjeun atanapi wincikan jalma anu ngalakukeun survey. Jenis hipotik sapertos ieu tiasa gampang dipasang dina email atanapi dina jandela pop-up halaman wéb anjeun atanapi dina halaman badarat. Nganggo URL anonim ngabantosan juragan situs wéb anu nyayogikeun tautan ramah anu aman sareng privasi dina situs anu saéngga para pangguna sanggup nyandak survey ngeunaan eusi sareng ogé gampang nangtoskeun kualitas sakabéh situs wéb.

Sareng éta dasarna ngabantuan tina naon waé jenis sababaraha eusi ngabahayakeun tina internét. Sapertos nalika anjeun nempelkeun kana sakabéh tautan halaman wéb anjeun kana naon waé jenis kontén promosi maka kamungkinan pisan yén kontén anjeun sareng lokasi tepat eusi anjeun dina wéb anu lega di dunya tiasa gampang dilacak sareng éta ogé tiasa waé waé kecap ngabahayakeun tindakan. Padahal di sisi anu sanés ku ngagunakeun anonim sareng pondok sareng édisi URL anu leres anu bakal nyayogikeun anjeun lapisan privasi tambahan sareng éta ogé bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajagaan kontén anjeun ka tingkat anu signifikan.

Éta hadé pikeun jalma anu sanggup masang sareng URL alihan eusi promosi. Aya sababaraha layanan pondok URL dina internét anu sanggup nyieun URL anonim sareng ogé gampang dibaca.

Téhnik

Métode pikeun pondok pondok URL dasarna nuturkeun téknik http alihan. Ieu tiasa dianggo pikeun pondok sareng ngadamel bentuk anonim kana tautan wéb atanapi malah alamat IP. Cara ieu tiasa gampang pondok sareng ka handap sareng ngagentos sababaraha karakter URL anu panjang sareng sanggup ngajantenkeun pondok sareng versi ogé bakal ngajaga lokasi anu sami dina wéb lega dunya.