You need to enable Javascript to use the website

Shkurtuesi i URL-së anonim

Ndërtuar për njerëz nga njerëz

për

cc.cc është një ridrejtues anonim i shkurtuesve të URL-së. Dereferrer lidhjet tuaja lehtë, integrojeni atë në aplikacionin tuaj. Asnjë statistikë, as shkrime. Intimiteti juaj është i sigurt.


Pse më duhet të anonimizoj dhe shkurtoj URL-në time?

cc.cc do të rrisë privatësinë tuaj duke përdorur një referencë bosh (dereferer) për të gjitha lidhjet që ju ofroni. Plus, ajo do të shkurtojë lidhjet tuaja, duke e bërë më të lehtë përhapjen në mediat sociale dhe çdo platformë tjetër të ndarjes. Ju jeni në gjendje të rregulloni url tuaj dhe të specifikoni një kohë skadimi. Për shkak se ajo ruan vetëm lidhjet që dëshironi të ridrejtoni, ju lejon të shkurtoni urls falas.


Farë është një dereferer?

Një dereferr është një teknikë për të ridrejtuar përdoruesin në një URL specifike nga një faqe në internet. Në përgjithësi, shfletuesit e uebit dërgojnë informata (përfshirë referentin) ndërsa ju ridrejtoheni në një faqe tjetër. Roli i dereferuesit është të fshehë / heqë ato informacione në uebfaqen e lidhur. Nëse një webmaster kërkon të analizojë regjistrat e faqes së tij të internetit, ai do të shfaq URL-në e dereferruesit në vend të URL-së origjinale.


Si të përdorni?

1. Paste ose shkruaj URL-në në input.
2. Vendosni një emër me porosi (opsionale).
3. Vendosni një datë skadimi me porosi (opsionale).
4. Klikoni për të shkurtuar.

Pastaj do të merrni një URL të re që mund të ndani dhe përdorni!

Si ta integroj atë në aplikacionin tim?

Thjesht përdorni url https: //ô.cc/? dhe shtoni url-in tuaj origjinal në të.
https://ô.cc/?http://example.com

Si të shkurtoni URL-të me të vërtetë të shpejtë?

Ju mund ta shkurtoni dhe anonimizoni URL-në tuaj me të vërtetë të shpejtë dhe është super e lehtë.

- Ju shtoni faqerojtësin e mëposhtëm në të preferuarën tuaj.
- Navigoni në faqen e internetit që dëshironi të shkurtoni
- Klikoni në favorite.cc të preferuar që keni krijuar
- Pastaj!

Tërhiqni dhe lëshoni faqerojtësin tonë në shiritin tuaj të mjeteve për të gjeneruar automatikisht një url të shkurtër ndërsa lundroni me një klik të thjeshtë të miut.

Më shumë detaje!

Pse duhet të shkurtoni dhe anonimoni lidhjet tuaja?

Termi shkurtim URL është rreth nesh për një kohë të gjatë tani. Ne madje nuk mund ta kuptojmë ekzistencën. Por është pothuajse kudo në internet. Arsyeja e parë për shkurtimin e lidhjeve është se është më e lehtë të mbani mend për njerëzit që mund të kërkojnë atë faqe në internet. Supozoni se keni një lidhje të faqes tuaj të internetit ose një lidhje drejt një përmbajtje të faqes tuaj në një URL për atë gjë është mjaft e madhe dhe gjithashtu nuk mund të thuhet me gojë.

Supozoni se https://example.com/5dc1apgeniune mund të keni parë një lloj të tillë URL kur jeni duke marrë një lidhje të kopjuar në tastierën tuaj të pajisjes tuaj. Tashmë mund të vëresh që nuk je i aftë të tregosh lidhjen në një mesazh zyrtar drejt kujtdo.

E cila po ju pengon që në hapin e parë të marketingut në publicitetin e lidhjes. Dhe kjo është pikërisht arsyeja ime shumë thelbësore e një shkurtuesi URL që ju mund të merrni aftësinë për të pasur një lidhje verbale miqësore dhe gjithashtu të lehtë për t’u lexuar, të cilën mund ta shtypni lehtë dhe ta ndani me lehtësi. Locatori i njëtrajtshëm i burimeve njihet gjithashtu pasi URL është fizikisht një destinacion për një përmbajtje specifike në të gjithë botën.

Procesi i shkurtimit të URL-ve funksionon në atë mënyrë që të jetë në gjendje të zvogëlojë numrin e karaktereve në një lidhje, por megjithatë ende të aftë për t'i udhëhequr përdoruesit drejt asaj përmbajtjeje të njëjtë.

qëllim

Kur po merrni një URL të madhe para jush është mjaft e vështirë për ju të mbani mend të gjithë pjesën. Në këtë rast një shkurtues URL bën punën që ju të zvogëloni karakteret në URL, por prapëseprapë e bën atë të aftë për t'ju ridrejtuar drejt së njëjtës përmbajtje.

Duke bërë të tillë ju do të keni një formim më të këndshëm të URL-së para jush, e cila do të jetë më e lehtë për t'u kujtuar dhe më e lehtë për të shtypur dhe shpërndarë. Sipërfaqja e shkurtimit të URL-së ka gjithashtu aftësinë për të lidhur disa faqe në internet ose disa faqe në një URL të vetme.

Përparësitë

Arsyeja kryesore pas shkurtimit të URL-së është se duket mjaft e rregullt dhe gjithashtu është më e lehtë dhe pa asnjë lloj gabimi mund të jetë në gjendje të ndahet përmes shërbimeve të drejtpërdrejta të mesazheve. Ai gjithashtu ka disa nga avantazhet e sigurisë për mbrojtjen e vendndodhjes dhe të dhënave dhe gjithashtu duke e bërë atë kafshë drejt çdo lloji të aksesit të dëmshëm. Shkurtimi i URL gjithashtu e bën më të lehtë krijimin e përmbajtjes miqësore për optimizimin e motorëve të kërkimit në internet.

Supozoni se keni një faqe në internet ku po krijoni reklamë për shërbime të ndryshme, ku do të ndani lidhje të ndryshme. Me një shkurtues URL ju lehtë mund të siguroni versione të shkurtra dhe versione të URL-së dhe t'i shtoni ato mbi fjalët kryesore në mënyrë që njerëzit të jenë lehtësisht të aftë të gjejnë përmbajtjen dhe gjithashtu lehtë mund të renditen në analizat e Google.

Meqenëse e bën më të lehtë për ndarjen e lidhjeve, përdoruesit janë lehtësisht të aftë të bashkëveprojnë me drejtshkrime dhe gjithashtu t'i kujtojnë ato më lehtë. Shërbimi i shkurtimit të URL gjithashtu ndihmon me besimin e klientëve të faqes suaj të internetit. Arsyeja kryesore është se me shkurtimin e URL-së ju duhet të keni një URL miqësore për lexim që gjithashtu po shkon mjaft mirë me testin e lexueshmërisë së përmbajtjes në internet. Dhe kur bëhet fjalë për nën-dosjet ose botimet, ju gjithashtu mund të keni mundësinë që lidhjen tuaj ta merrni sa më të pastër që të jetë e mundur, në mënyrë që të shihet sa më shumë i besueshëm sa mund të jetë drejt klientëve të mundshëm.

Meqenëse e bën më të lehtë për ndarjen e lidhjeve, përdoruesit janë lehtësisht të aftë të bashkëveprojnë me drejtshkrime dhe gjithashtu t'i kujtojnë ato më lehtë. Shërbimi i shkurtimit të URL gjithashtu ndihmon me besimin e klientëve të faqes suaj të internetit. Arsyeja kryesore është se me shkurtimin e URL-së ju duhet të keni një URL miqësore për lexim që gjithashtu po shkon mjaft mirë me testin e lexueshmërisë së përmbajtjes në internet. Dhe kur bëhet fjalë për nën-dosjet ose botimet, ju gjithashtu mund të keni mundësinë që lidhjen tuaj ta merrni sa më të pastër që të jetë e mundur, në mënyrë që të shihet sa më shumë i besueshëm sa mund të jetë drejt klientëve të mundshëm.

Shkurtimi i anonim i URL-së

Ky lloj i URL-së është në thelb ai që keni përdorur për të siguruar një shërbim të anketës në faqen tuaj të internetit pa përcjelljen e detajeve tuaja të sakta ose detajeve të personit që po bën sondazhin. Lloji i tillë i lidhjes së lehtë mund të ngjitet në postë elektronike ose edhe në dritaren që shfaqet në faqen tuaj të internetit ose edhe në faqen e uljes. Përdorimi i një URL anonim ndihmon pronarin e faqes në internet që të sigurojë një lidhje të sigurt dhe miqësore për privatësinë e internetit, në mënyrë që përdoruesit të jenë në gjendje të bëjnë një studim të përmbajtjes dhe gjithashtu lehtë për të përcaktuar cilësinë e përgjithshme të faqes së internetit.

Dhe në thelb ndihmon nga çdo lloj përmbajtjesh të tjera të dëmshme të internetit. Të tilla si kur ngjiteni në të gjithë lidhjen e faqes suaj të internetit drejt çfarëdo lloji të përmbajtjes promovuese, ka shumë të ngjarë që përmbajtja juaj dhe vendndodhja e saktë e përmbajtjes tuaj në të gjithë botën e gjerë të mund të gjurmohen lehtësisht dhe gjithashtu ajo mund t'i nënshtrohet fjalë veprime të dëmshme. Ndërsa në anën tjetër, duke përdorur një version anonim dhe të shkurtër dhe të URL-së aktuale do t'ju ofrojë atë shtresë shtesë të intimitetit dhe gjithashtu do t'ju ndihmojë të mbroni përmbajtjen tuaj në një masë të konsiderueshme.

Shtë shumë e mirë për ata njerëz që janë të gatshëm të instalojnë dhe URL ridrejtojnë përmbajtjen promovuese. Ekzistojnë disa shërbime të shkurtimit të URL-së përmes internetit që janë të afta për ta bërë URL-në tuaj anonime dhe gjithashtu lexueshmëri miqësore.

teknika

Metodat për shkurtimin e URL-së në thelb ndjek teknikën e ridrejtimit të http. Kjo mund të përdoret për shkurtimin dhe bërjen e një forme anonime të një lidhjeje në internet ose edhe të një adrese IP. Kjo metodë lehtë mund të shkurtojë dhe poshtë dhe të zëvendësojë disa nga personazhet e URL-së së gjatë dhe të aftë për ta bërë atë një version të shkurtër dhe të shkurtër do të ruajë saktësisht vendndodhjen e njëjtë të rrjetit botëror.