You need to enable Javascript to use the website

URL nyingkat anonim

Dibangun kanggo wong kanthi wong

Babagan

Oh.cc minangka redirector sing luwih cendhek URL anonim. Semalat link sampeyan kanthi gampang, nggabungake menyang aplikasi sampeyan dhewe. Ora stats, ora log. Privasi sampeyan aman.


Napa sampeyan kudu nggawe anonim lan nggawe URL sandi?

Oh.cc bakal nambah privasi sampeyan kanthi nggunakake referrer kothong (dereferer) kanggo kabeh tautan sing diwenehake. Kajaba iku, bakal nggawe link sampeyan, supaya luwih gampang dienggo ing media sosial lan platform enggo bareng liyane. Sampeyan bisa ngatur url dhewe lan nemtokake wektu luput. Amarga mung nyimpen tautan sing pengin sampeyan pangalihan, sampeyan ngidini nyemprotake url kanthi gratis.


Apa sing dikandhani?

Dereferer minangka teknik kanggo pangalihan pangguna menyang URL tartamtu saka kaca web. Umumé, browser web ngirim informasi (kalebu referer) nalika sampeyan dialihake menyang kaca liyane. Peranan dereferer yaiku ndhelikake / mbusak informasi kasebut menyang situs web sing wis digandhengake. Yen webmaster pengin nganalisa log situs web kasebut, bakal nampilake URL dereferer tinimbang URL asli.


Cara nggunakake?

1. Tempel utawa tulis URL menyang input kasebut.
2. Ketik jeneng khusus (opsional).
3. Ketik tanggal kadaluwarsa (opsional).
4. Klik ringkes

Sampeyan banjur bakal entuk URL anyar sing bisa dituduhake lan digunakake!

Kepiye cara nggabungake menyang aplikasiku?

Mung nggunakake url https: //ô.cc/? lan tambah url asli sampeyan.
https://ô.cc/?http://example.com

Kepiye cara cekak URL kanthi cepet?

Sampeyan bisa nggawe cendhak lan anonim URL sampeyan cepet banget lan gampang banget.

- Sampeyan nambah bookmarklet ing ngisor iki.
- Navigasi menyang situs web sing pengin disingkat
- Klik ing favorit O..cc sing digawe
- Banjur!

Seret banjur culake bookmarklet ing toolbar sampeyan kanthi otomatis ngasilake url cendhak nalika sampeyan navigasi kanthi klik mouse gampang.

Rincian liyane!

Napa sampeyan kudu ngringkes lan anonim link sampeyan?

Tembung sesingkat URL saiki wis suwe banget saiki. Kita malah ora bakal ngerti eksistensi. Nanging meh ing endi wae ing internet. Alasan banget kanggo nggawe link cendhak yaiku luwih gampang dielingake kanggo wong-wong sing bisa uga nggoleki situs web kasebut liwat internet. Upaminipun sampeyan duwe link situs web utawa link menyang konten situs web ing URL sing cukup gedhe lan uga ora bisa diwaca kanthi lisan.

Upaminipun https://example.com/5dc1apgeniune sampeyan bisa ndeleng URL jinis kaya kasebut nalika entuk link sing disalin liwat clipboard piranti sampeyan. Sampeyan wis bisa ndeleng manawa sampeyan ora bisa ngandhani link ing pesen resmi marang sapa wae.

Sing bisa nyegah sampeyan saka langkah pertama marketing babagan publisitas link. Lan iku pancen alesan dhasar sing paling cendhek kanggo URL sing bisa sampeyan entuk katrampilan kanthi ramah verbal lan uga gampang maca link sing bisa diketik lan gampang dituduhake. Locator sumber seragam uga dikenal minangka URL minangka tujuan fisik kanggo konten tartamtu ing jagad lebar ing jagad iki.

Proses shortening URL bisa ditindakake kanthi cara iki bisa nyuda jumlah karakter ing tautan, nanging isih bisa nuntun pangguna menyang konten sing padha.

Tujuane

Yen entuk URL ing ngarep, cukup angel sampeyan eling kabeh bagean. Ing kasus iki, shortener URL nindakake pakaryan kanggo sampeyan kanggo nyuda karakter ing URL, nanging isih bisa nggawe bisa pangalihan sampeyan menyang konten sing padha.

Kanthi nindakake kaya ngono, sampeyan bakal duwe formasi URL sing luwih apik ing ngarep sampeyan, sing luwih gampang dikepengini lan luwih gampang diketik lan nuduhake. Lumahing shortening URL uga nduweni kemampuan kanggo ngubungake pirang-pirang situs web utawa pirang-pirang halaman web dadi siji URL.

Kaluwihan

Alasan utama ing mburi shortening URL yaiku katon cukup rapi lan uga luwih gampang lan tanpa jinis kesalahan bisa bisa nuduhake liwat layanan olahpesen langsung. Uga duwe sawetara kaluwihan keamanan kanggo nglindhungi lokasi lan data uga nggawe kewan menyang sembarang jinis akses mbebayani. Shortening URL uga nggawe gampang nggawe konten sing optimal kanggo search engine ing internet.

Upaminipun sampeyan duwe situs blog ing ngendi sampeyan nggawe pariwara kanggo macem-macem layanan sing sampeyan arep nuduhake tautan sing beda. Kanthi cekak URL, sampeyan bisa nyedhiyani URL kanthi cekak lan versi kanthi gampang lan nambahake tembung kunci utama supaya wong gampang nemokake konten lan uga bisa ditingkat kanthi gampang ing analytics Google.

Amarga nggawe link bisa dituduhake pangguna gampang bisa sesambungan karo ejaan lan uga luwih gampang ngelingake. Layanan pondok URL uga mbantu kepercayaan para pelanggan situs web sampeyan. Alesan utama yaiku kanthi nggawe URL kanthi ringkes, sampeyan bakal duwe URL sing ramah maca uga wis cukup kanthi tes sing bisa diwaca konten online. Lan nalika ana babagan subfolders utawa publikasi sampeyan uga bisa entuk kesempatan kanggo nggawe link sampeyan kanthi resik saengga bisa katon luwih dipercaya amarga bisa kanggo para pelanggan potensial.

Amarga nggawe link bisa dituduhake pangguna gampang bisa sesambungan karo ejaan lan uga luwih gampang ngelingake. Layanan pondok URL uga mbantu kepercayaan para pelanggan situs web sampeyan. Alesan utama yaiku kanthi nggawe URL kanthi ringkes, sampeyan bakal duwe URL sing ramah maca uga wis cukup kanthi tes sing bisa diwaca konten online. Lan nalika ana babagan subfolders utawa publikasi sampeyan uga bisa entuk kesempatan kanggo nggawe link sampeyan kanthi resik saengga bisa katon luwih dipercaya amarga bisa kanggo para pelanggan potensial.

Shortening URL anonim

URL jinis iki umume sampeyan digunakake kanggo nyedhiyakake layanan survey situs web tanpa nglacak rincian sing tepat utawa rincian wong sing njupuk survey. Linklink jinis kaya kasebut bisa gampang dikirim menyang email utawa ing jendhela pop-up ing situs web utawa ing kaca kebangkrutan. Nggunakake URL anonim mbantu pemilik situs web kanthi menehi link sing aman lan privasi saka situs web sing aman lan pangguna supaya pangguna bisa nganoni survey konten lan uga gampang kanggo nemtokake kualitas sakabehe situs web.

Lan Sejatine mbantu saka macem-macem jinis macem-macem isi internet liyane. Kayata sampeyan lagi nggawe link ing kabeh situs web menyang jinis konten promosi, mesthine konten sampeyan lan lokasi sing tepat liwat jagad lebar bisa gampang ditelusuri lan uga bisa ditelusuri tembung mbebayani. Dene liyane kanthi nggunakake anonim lan cendhak lan versi URL nyata bakal nyedhiyani sampeyan privasi tambahan lan uga bakal mbantu sampeyan nglindhungi konten sampeyan kanthi akeh.

Apik banget kanggo wong-wong sing pengin nginstal lan URL pangalihan konten promosi. Ana sawetara layanan shortening URL ing internet sing bisa nggawe URL anonim lan uga gampang diwaca.

Teknik

Cara kanggo shortening URL dhasar ndherek teknik http pangalihan. Iki bisa digunakake kanggo ngencengi lan nggawe bentuk link anonim utawa malah alamat IP. Cara iki bisa gampang cendhak lan mudhun lan ngganti sawetara karakter ing URL sing dawa lan bisa nggawe ringkes lan versi uga bakal njaga lokasi sing padha ing saindenging jagad lebar.